Ferdig med sommerkjolen til Silje

Denne kjolen kom på den nette sum av kr 30,-. Strikket i bomullsgarnet Stork som jeg tidligere fikk tak i til 10,- kr nøste..... Mønsteret på kjolen er ifra hefte Sandnes mandarin nr 3. Jeg gleder meg til å se den på tantebarnet mitt som skal få den i bursdagsgave.

image18


Ikke så aktiv om dagene

Det har gått ganske sakte på håndarbeidsfronten nå i vår/sommer. Men det jeg holder på med er denne sommerkjolen i str. 1 år. Den var tenkt som en del av bursdagsgave til ei tanteunge som fyller år nå St.hansaften.
Får se om jeg rekker å få den ferdig tidsnok........

image17

Bambuspinner

På siste stikkekafeen som var nå før sommerferien fikk vi kjøpt bambuspinner for kr. 10,- pr. stk.
Kjøpte 6 stk rundpinner og det skal bli artig å prøve de.

image16

Ett år eldre.

Ja i går ble jeg ett år eldre.....
Jentene mine overraska meg med kjempe god frokost og te. Også fikk jeg en kjempe fin nål med 2 hjerter på og kort de hadde laget. Når de var ferdig på skola spiste vi på Peppes, så får vi heller ta noe kaffe og kake til helga.

Spark VM 2007

image10  image11  image12  image13

Spark VM på Geilo 2007. Yngste jenta utkledd som liten nisseunge deltok i barnas gruppe. Ho fikk årets nissepris og vant et gavekort på Peppes.

Ting jeg laget i 2006.

image8

Kjørepose strikket i babyull til min tanteunge.

image9


Bomullstopp med hullmønster og raglandsfelling, samt Odessalue i bomull med perler.


Velkommen innom.

image14

Jeg heter Bodil, er 38 år og har to jenter på 9 år og 12 år. Pluss at vi har en hybelkanin som heter Susi. Vi er bosatt på Geilo i Hallingdal. Det er for det meste strikking jeg holder på med, men jeg kan også brodere, hekle eller bruke symaskinen til små enkle ting.